joi, 16 mai 2013

Antonescu: Iohannis preferă să ne preocupăm din vreme de găsirea unor soluţii în USL decât să constatăm că e târziu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat joi că prim-vicepreşedintele liberalilor, Klaus Iohannis, este un om foarte lucid atunci când vorbeşte despre faptul că USL va deveni tot mai vulnerabilă.


Antonescu a fost întrebat cum apreciază evoluţia relaţiilor în USL şi dacă împărtăşeşte declaraţiile lui Klaus Iohannis potrivit cărora USL va deveni tot mai vulnerabilă.

"Avem probleme, vorbim atât cât se cuvine din punct de vedere public şi cât suntem datori să vorbim despre ele pentru că nişte oameni ne-au votat, pentru că nişte oameni sunt interesaţi, au dreptul să ştie prin intermediul dvs ce se întâmplă cu cei pe care i-au votat. Şi Klaus Iohannis, un om foarte lucid, şi care preferă să ne preocupăm din vreme de găsirea unor soluţii decât să constatăm după aceea că este prea târziu, spune aceste lucruri", a precizat Antonescu, într-o conferinţă de presă susţinută după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL.

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Uniunea Social Liberală va deveni tot mai vulnerabilă, însă nu se va rupe până la finalul acestui an.

"USL va deveni din ce în ce mai vulnerabilă, prin simplul fapt că apare eroziunea prin guvernare. Şi atunci este nevoie de foarte multă înţelepciune politică pentru a păstra USL-ul ca şi o forţă care poate să mişte lucrurile în România", a spus Iohannis. AGERPRES

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu